National Geographic 9033000

National Geographic 9033000

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Távolságmérő, 4 x 21

LCD kijelző hajszálkereszttel a látómezőben
Mérési tartomány: 4 - 800 m
Fix fókuszos fókuszálás

A távolságmérő néhány másodpercen belül félvezető lézersugárral, amely nem károsítja az emberi szemet, 4 és 800 m között megállapítja a megfigyelt objektum pontos távolságát. A különböző beállítási lehetőségek még rossz időjárási körülmények között pl. esőben vagy ködben is lehetővé teszik a mérést. A kompakt méretei és a különösen kis súlya miatt a távolságmérő ideális társ kirándulásnál, vadászatnál, golfozásnál, a tengeren, a stadionban vagy egyéb szabadtéri tevékenységnél.

Jellemzők:
Élesre állítás az okuláron · LCD kijelző hajszálkereszttel a látómezőben · Félvezető lézer (905 mm lézer hullámhossz)

Műszaki adatok:
Hatótáv (max. ): 800 m · Hatótávolság: 5 800 m · Hatótávolság (min. ): 5 m · Kilépő pupilla: 5 mm · Látómező 1000 m távolságból: 142 m · Lézer osztály: 1 · Méret, hossz: 113 mm · Méret, magasság: 88 mm · Méret, szélesség: 42 mm · Nagyítási tényező: 4 x · Objektív Ø: 21 mm · Optika típus: Távolságmérő · Szemtávolság: 20 mm · Szín: Fekete · Súly: 201 g · Súly, Megjegyzés: Elemmel · További műszaki adatok: Tápellátás: 9 V-os elem (nem szállítjuk vele) · Kilépő pupilla: 5 mm · Szemtávolság: 20 mm · Látószög: 8°

Szállítás tartalma:
Távolságmérő · Táska, övfüllel · Védősapka · Használati útmutató.

Figyelem:
9 V-os elem, nem szállítjuk vele.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.